SON DAKİKA
Hava Durumu

Ulaşılabilir bir başkan

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2024 10:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 11:11

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık iki hafta gibi bir zaman geçti.

Kestel’de AK Parti Adayı Ferhat Erol seçimi kazandı.
Seçimi kazanmasının ardından 5 nisan cuma günü coşkulu ve vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu devir teslim programı gerçekleştirilmesiyle birlikte göreve başladı.



Göreve başladığı günden bugüne her gün vatandaşlarla iç içe olan Belediye Başkanı Ferhat Erol, Ramazan Bayramınıda vatandaşlarla birlikte geçirdi.

Alışılmışın dışında bayram programı ilk kez Kestel Meydan’da düzenlendi. Saat 09:00’da düzenlenen bu programın ardından şehit aileleri ziyaret edildi.

Yine alışılmışın dışında bayramın geri kalan günlerinde Belediye Başkanı Ferhat Erol, Kestel merkez mahallelerini gezerek esnaflar ve vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı.

Ardından Kestel’in tüm köylerinide ziyaret ederek vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Başkan Ferhat Erol’a gittiği her yerde yoğun ilgi vardı.



Geçtiğimiz yıllardaki bayramlarda sadece protokol bayramlaşması ve şehit ailelerine gidildi. Önceki başkan mahallelere ve köylere bayram ziyaretine gitmemişti.

**************

Yorucu bir seçim süreci geçirmiş olması ve aynı zamanda yoğun bir programı olmasına rağmen bayramı tüm Kestel’li vatandaşlarla geçiren Ferhat Erol, şimdiden tüm Kestel halkının gönlünü kazanmayı başardı.

Halkla iç içe ve ulaşılabilir bir başkan olan Sn. Ferhat Erol’u tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.